ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

Dioni Boutique Hotel

Προγραμματίστε την τέλεια διαμονή!

Το Dioni Boutique Hotel προσφέρει υψηλής ποιότητας διαμονή και παροχές σε κομψά, πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Όλα τα δωμάτια απολαμβάνουν υπέροχη θέα της πόλης και διαθέτουν ορθοπεδικά στρώματα Coco-Mat, μενού για επιλογή μαξιλαριού, δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, και πολλές άλλες παροχές.

Ταξιδεύετε ως ζευγάρι ή με παρέα; Είστε οικογένεια με παιδιά; Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια κατηγορία δωματίου ειδικά για εσάς! Από τα Premium δωμάτια ως τις Deluxe σουίτες, υπάρχει ένα δωμάτια που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης. Η Πρέβεζα, μόλις 3χμ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου, είναι μια θαυμάσια πόλη με χαρακτηριστική νεοκλασική αρχιτεκτονική, με μαγευτική ακτογραμμή, γραφικές ψαροταβέρνες και επιβλητικά κάστρα. Η γύρω περιοχή παρουσιάζει μεγάλο ιστορικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον, καθώς διαθέτει μεγάλο αριθμό μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, εκπληκτικές παραλίες και μοναδικούς οικολογικούς προορισμούς, και προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για μια αξέχαστη διαμονή!